Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde yıkılan binalar görmek

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada depremde yıkılan binalar gördüyseniz:

  • Hiçbir detayı kaçırmamanız, reddedilmesi zor teklifler ortaya koymanızı sağlayabilir.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, bir uzmana başvurulacağına işaret eder.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına inanılır.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek düşünmeden hareket edeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek düşmanların barışacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, malının artacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek çok büyük özgüven kazanacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments