Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek yeni projelere atılacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek Tövbe Edeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments