Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek sonunda mutlu olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük destek vereceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınız veya sonunda geldiğiniz nokta sizi sevindirebilir.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına tabir olunur.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalettir.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına inanılır.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işinde büyük başarılar alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments