Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olacağını hissetmek

Rüyada deprem olacağını hissetmek

Rüyada deprem olacağını hissetmek yalan söyleyeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet eder.

Rüyada deprem olacağını hissetmek gördüyseniz:

  • Genelde biraz mutsuzluk oyunu oynuyorsunuz.

Rüyada deprem olacağını hissetmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, işlerinde verimsiz hale geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem hissetmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, işlerinizin bozulacağına işarettir.

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalettir.

Rüyada deprem olduğunu hissetmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremi hissetmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, kısmetli bir işe atılmaya yorulmaktadır.

Rüyada acı hissetmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine delalet eder.

Rüyada acıyı hissetmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kokusu hissetmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kendisine kızacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments