Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olduğunu hissetmek

Rüyada deprem olduğunu hissetmek

Rüyada deprem olduğunu hissetmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Belli bir planın işe yarayıp yaramayacağı konusunda şüpheleriniz var.

Rüyada depremi hissetmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu hissetmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem olacağını hissetmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada deprem hissetmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, günah işlemekten korunacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş ağrısını hissetmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kişinin tek başına kalacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yer sarsıntısı hissetmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments