Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, malların artacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek gördüyseniz:

  • Kendinizi sınırlamamalı, gücünüzün yettiği yere kadar devam etmelisiniz.

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına alamet etmektedir.

Rüyada yer sarsıntısı hissetmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem sarsıntısı olduğunu görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına inanılır.

Rüyada deprem sarsıntısını görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada deprem sarsıntısı görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine yorulur.

Rüyada deprem sarsıntı görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Rüyada sarsıntısı görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments