Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı hissetmek

Rüyada acı hissetmek

Rüyada acı hissetmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada acı hissetmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım için gönüllü olmanız durumunda size olumlu tavsiyelerde bulunabilecek veya belli fırsatlarla karşılaşmanıza yardımı olacak ilginç bir kişi hayatınıza girebilir.

Rüyada ölüm acısını hissetmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada sırtında acı hissetmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına yorulmaktadır.

Rüyada acı hissetmek tüm parasını kaybedeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kendisine kızacağına işarettir.

Rüyada acıyı hissetmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada acı çektiğini hissetmek tüm keyfinin kaçacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada fiziksel acı hissetmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına delalet eder.

Rüyada ilişkiye girdiğini hissetmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cin varlığı hissetmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments