Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acıyı hissetmek

Rüyada acıyı hissetmek

Rüyada acıyı hissetmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada acıyı hissetmek gördüyseniz:

  • Katıldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Rüyada fiziksel acı hissetmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada acı çektiğini hissetmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm acısını hissetmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, mal ve rızkın çoğalmasına yorulmaktadır.

Rüyada acıyı hissetmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında acı hissetmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına yorulur.

Rüyada acı hissetmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcaklığı hissetmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, güzelliklerle dolacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet eder.

Rüyada ıslaklık hissetmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, Allah’ın yolundan gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments