Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem hissetmek

Rüyada deprem hissetmek

Rüyada deprem hissetmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, ün sahibi birisi olunacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem hissetmek gördüyseniz:

  • Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var.

Rüyada depremi hissetmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem hissetmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olacağını hissetmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada deprem olduğunu hissetmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, hızlanacağına, kötü günlerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada deprem sarsıntısı hissetmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ateşin sıcaklığını hissetmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine inanılır.

Rüyada korku hissetmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, sevilen birinin geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin elinin sıcaklığını hissetmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments