Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon beklemek

Rüyada telefon beklemek

Rüyada telefon beklemek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada telefon beklemek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi, gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinden telefon beklemek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına tabir olunur.

Rüyada telefon beklemek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden telefon beklemek daha rahat para kazanacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker beklemek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabada beklemek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini beklemek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada mezarın başında beklemek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ambulans beklemek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, sıkıntıların aşılacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments