Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyi beklemek

Rüyada anneyi beklemek

Rüyada anneyi beklemek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına alamet eder.

Rüyada anneyi beklemek gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada anneyi beklemek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına delalettir.

Rüyada mezar başında beklemek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada araba içinde beklemek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini beklemek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sizi beklediğini görmek başarılarının azalacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalettir.

Rüyada azraili beklemek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işaret eder.

Rüyada mezar beklemek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Rüyada ameliyat beklemek düzeninin yeniden sağlanacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments