Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız.

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada mesaj beklemek kendisine yeni kısmetler sunacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliden mesaj beklemek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği insandan mesaj almak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiden mesaj almak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj almak planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj gelmek illet hastalıklara tutulmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments