Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünden atlamak

Rüyada denizin üstünden atlamak

Rüyada denizin üstünden atlamak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olsa da, pek çoğu henüz tam olarak hazır görünmüyor.

Rüyada denizin üstünden atlamak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, içinin ferahlayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünden atlamak haneden birinin ayrılacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işarettir.

Rüyada tabutun üstünden atlamak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın üstünden atlamak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan üstünden atlamak karşısına kötü insanlar çıkacağına, yeni işler alacağına, ulvi kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada köpeğin üstünden atladığını görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hayırlı ve güzel olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada duvarın üstünden atlamak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada telin üstünden atlamak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments