Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan üstünden atlamak

Rüyada yılan üstünden atlamak

Rüyada yılan üstünden atlamak hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada yılan üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada yılanların üstünden atlamak çok günah işleyeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yılan üstünden atlamak çok hatalı çalışmalara gireceğine, bir sıkıntıya girmeye, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın üstünden atlamak eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalettir.

Rüyada duvar üstünden atlamak büyük paralara sahip olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, dualarına karşılık alacağına delalet eder.

Rüyada mezarların üstünden atlamak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin üstünden atladığını görmek çok büyük zararlar edileceğine, sorunların günden güne artacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kapı üstünden atlamak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına işarettir.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments