Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telin üstünden atlamak

Rüyada telin üstünden atlamak

Rüyada telin üstünden atlamak sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, büyük atılımlar yapacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada telin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendiriyorlar veya zamanınızı yanlış kullanmanıza neden oluyorlar.

Rüyada telin üstünden atlamak kendini garantiye alarak harekete edeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının saç telini görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada diş telinin düştüğünü görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada diş telinin çıktığını görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Rüyada saç telinin koptuğunu görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada saçının bir telinin beyazladığını görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada kendi saç telini görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada saç telinin beyazladığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments