Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz üstünde gemide olmak

Rüyada deniz üstünde gemide olmak

Rüyada deniz üstünde gemide olmak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hayırlı haberler duyacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz üstünde gemide olmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada denizin üstünde gemiye binmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde gemide olmak şifa bulacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalettir.

Rüyada deniz üstünde gemi görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına delalet eder.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünde gemi görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde gemide olmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments