Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstünde buz görmek

Rüyada denizin üstünde buz görmek

Rüyada denizin üstünde buz görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, ekonomik durumunun düzeleceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret eder.

Rüyada denizin üstünde buz gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle görüşme konusunda isteksizlik gösteriyorsa ilişkiyi gözden çıkarma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada denizin üstünde buz görmek mutlu günlerin yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada buz üstünde yürümek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına rivayet eder.

Rüyada buz üstünde yatmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada buzun üstünde oturmak hayatının yoluna girmeye başlayacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, çok iyi paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, kötü sözler duyacağına tabir olunur.

Rüyada buz üstünde kaymak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzun üstünde kaymak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, isteklerini yerine getireceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments