Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz üstünde kaydığını görmek

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz üstünde kaydığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda kararsız davranabilirsiniz.

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Rüyada buz üstünde kaymak hayatın tadına varacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzun üstünde kaymak kötü günler geçireceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına işaret eder.

Rüyada buzda ayağı kaymak ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada buz üzerinde kaymak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada buz pateniyle kaymak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına rivayet eder.

Rüyada buz pateni kaymak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdan kaydığını görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments