Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzun üstünde kaymak

Rüyada buzun üstünde kaymak

Rüyada buzun üstünde kaymak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada buzun üstünde kaymak gördüyseniz:

  • Sözler değil eylemler önem taşıyor.

Rüyada buzun üstünde kaymak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına işaret eder.

Rüyada buz üstünde kaymak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Rüyada buzdan kaydığını görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada buzda ayağı kaymak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada buzda kaydığını görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, şan şöhret kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlu yolda kaymak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz paten kaymak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments