Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz üstünde kaymak

Rüyada buz üstünde kaymak

Rüyada buz üstünde kaymak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada buz üstünde kaymak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan sorunları çözebilmek için yüzde yüz gayret göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada buz üstünde kaymak sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, kişinin afiyette kalacağına delalettir.

Rüyada buzun üstünde kaymak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına yorulur.

Rüyada buzdan kaydığını görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Rüyada arabayla buzda kaymak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, büyük problemler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karda buzda kaymak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzda ayağı kaymak memur ise terfi edeceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz pateniyle kaymak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments