Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz üstünde yatmak

Rüyada buz üstünde yatmak

Rüyada buz üstünde yatmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Maddi, sevdiğiniz bir kişiyle veya evinizle bağlantılı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada buz üstünde yatmak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına tabir olunur.

Rüyada buzun üstünde kaymak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına inanılır.

Rüyada buz üstünde kaymak mal ve mülk sahibi olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, işlerinin baltalanacağına inanılır.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işaret eder.

Rüyada buz üstünde koşmak maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada buzun üstünde yürümek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine işaret etmektedir.

Rüyada buz üstünde yürümek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine yorulur.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments