Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin dibinde yaşamak

Rüyada denizin dibinde yaşamak

Rüyada denizin dibinde yaşamak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, yeni kapılar açılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına alamet eder.

Rüyada denizin dibinde yaşamak gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Rüyada denizin dibinde yaşamak müjdeli haberle geleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada deniz dibinde yaşamak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine yorulur.

Rüyada denizde dibe batmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin dibinde olduğunu görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına inanılır.

Rüyada denizin dibinde oturmak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada deniz dibinde yüzmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin dibindeki taşları görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada denizin dibinde ev görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments