Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin dibini görmek

Rüyada denizin dibini görmek

Rüyada denizin dibini görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, işlerin de yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada denizin dibini gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz şeylere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada deniz dibini görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, iş hayatında terfi alınacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada denizi dibini görmek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada deniz dibinde nefes almak şansının yaver gideceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına alamet eder.

Rüyada denizin dibinde nefes almak her geçen gün daha profesyonel olacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin dibinde uyumak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada denize dip dalmak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada denizin dibine düşmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada denizin dibine inmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments