Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı şarap içmek

Rüyada acı şarap içmek

Rüyada acı şarap içmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada acı şarap içmek gördüyseniz:

  • Yine aynı Astrolojik etkiler nedeniyle üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle, iyi anlaşıp, onlardan istediğinizi alabilirsiniz.

Rüyada acı şarap içmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, güzel haberler alacağına, mal ve para kazanılacağına inanılır.

Rüyada bir şişe şarap içmek engellerin ortadan kalkacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işarettir.

Rüyada oruçlu iken şarap içmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennet şarabı içmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine alamet eder.

Rüyada pembe şarap içmek aradığı kişiyi bulacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada şarap içmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gül şarabı içmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekşi şarap içmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, hidayete ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments