Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şarap içmek

Rüyada şarap içmek

Rüyada şarap içmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kötü kişilere yakın olacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada şarap içmek gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen kişiler olabilir.

Rüyada tatlı kırmızı şarap içmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilmeden şarap içmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle şarap içmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına tabir olunur.

Rüyada pembe şarap içmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, maddi gücünü yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cennet şarabı içmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı tatlı şarap içmek hayatının düzene gireceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm şarabı içmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments