Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül şarabı içmek

Rüyada gül şarabı içmek

Rüyada gül şarabı içmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gül şarabı içmek gördüyseniz:

  • Duygusal konulara dayalı değişikliklerden uzak durun.

Rüyada gül şarabı içmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada şişeyle şarap içmek daha temkinli ve garantici olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine alamet eder.

Rüyada cennet şarabı içmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine tabir olunur.

Rüyada rakı şarap içmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına inanılır.

Rüyada kadehle şarap içmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada acı şarap içmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla şarap içmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla şarap içmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, kişinin geri planda kalacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments