Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şişe şarap içmek

Rüyada bir şişe şarap içmek

Rüyada bir şişe şarap içmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına yorulur.

Rüyada bir şişe şarap içmek gördüyseniz:

  • Yanlış fikirlere sahip kişilere güvenerek hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada bir şişe şarap içmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet eder.

Rüyada şişeden şarap içmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişeyle şarap içmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş şarap şişesi görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işarettir.

Rüyada şarap şişesi görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şarap şişesi almak çok büyük hayır duası alınacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada şarap şişeleri görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine rivayet eder.

Rüyada şarap şişesi kırmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments