Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekşi şarap içmek

Rüyada ekşi şarap içmek

Rüyada ekşi şarap içmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi şarap içmek gördüyseniz:

  • Duyduklarınız karşısında cesur şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada ekşi şarap içmek bolluğun ve bereketin geleceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ekşi süt içmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına işaret eder.

Rüyada ekşimiş süt içmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar ekşisi içmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ekşi çorba içmek gönlünün rahata ereceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi kahve içmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi su içmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Rüyada ekşi içmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments