Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cennet şarabı içmek

Rüyada cennet şarabı içmek

Rüyada cennet şarabı içmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada cennet şarabı içmek gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcı bir yapıdasınız.

Rüyada cennet şarabı içmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak kara kara düşüneceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalettir.

Rüyada eşiyle şarap içmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı beyaz şarap içmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bir şişe şarap içmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada kadehte kırmızı şarap içmek mali sorunlarının çözüleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına delalettir.

Rüyada acı şarap içmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm şarabı içmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments