Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldırım sesi duymak

Rüyada yıldırım sesi duymak

Rüyada yıldırım sesi duymak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, çarelere kavuşacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına alamet eder.

Rüyada yıldırım sesi duymak gördüyseniz:

  • Farklı şekilde hissedebileceğiniz anlamda şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada yıldırım sesi duymak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalettir.

Rüyada yıldırım çarpması görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulur.

Rüyada yıldırım görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine delalet eder.

Rüyada aziz yıldırımuı görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldırım şimşek görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, üzüntülerin sona ereceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments