Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize yağmur yağması görmek

Rüyada denize yağmur yağması görmek

Rüyada denize yağmur yağması görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, işe ve aşa kavuşacağına, kısmetlerinin açılacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, evindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada denize yağmur yağması gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya kurumsal ya da resmi konuları içeren başlıklarda canlandırıcı veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada denize yağmur yağması görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak parasının ve malının eksik kalmayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kendisini keşfedeceğine inanılır.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek bazı girişimlerde bulunacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalet eder.

Rüyada yağmur yağmasını görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, gelirinin artacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, bahtın açık olmasına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurun yağmasını görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments