Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurun yağmasını görmek

Rüyada yağmurun yağmasını görmek

Rüyada yağmurun yağmasını görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun yağmasını gördüyseniz:

  • İhtiyaç olmasa da, süreci hızlandırmak için bir hamle yapma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada yağmurun yağması görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, umutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, insanlar tarafından tanınacağına yorulur.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek dertlerin günden güne artacağına, gelir kaybedeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine inanılır.

Rüyada yağmur yağması görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağmasını görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments