Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek tepeden bakmak

Rüyada yüksek tepeden bakmak

Rüyada yüksek tepeden bakmak yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Öğle sonrası ise, çekişmeli diyaloglar, stresli durumlar veya beklenmedik tepkiler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek tepeden bakmak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir tepeden bakmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, hayatının yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir tepeden denize bakmak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak büyük zararlardan kurtulacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı bakmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada dağın tepesinden bakmak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments