Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize saklanmak

Rüyada denize saklanmak

Rüyada denize saklanmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalettir.

Rüyada denize saklanmak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada denize saklanmak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birşeyden saklanmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, lüksüne de lüks katacağına işarettir.

Rüyada askerden saklanmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet eder.

Rüyada yatak altına saklanmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret eder.

Rüyada arabaya saklanmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada masanın altına saklanmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, işlerinin karışacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta saklanmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisten saklandığını görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments