Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşeyden saklanmak

Rüyada birşeyden saklanmak

Rüyada birşeyden saklanmak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, şerefli bir hayat süreceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine işarettir.

Rüyada birşeyden saklanmak gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Rüyada sevgilinin saklandığını görmek gönlünce bir hayat süreceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolabın içine saklanmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada birilerinden kaçmak saklanmak çok büyük miktarda para kazanacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden saklanmak yolunda giden hayatın bozulacağına, üzüntülerin gideceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada yağmurdan saklanmak sorunların sürekli artacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada denize saklanmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine yorulur.

Rüyada kuma saklanmak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaçıp saklandığını görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments