Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerden saklanmak

Rüyada askerden saklanmak

Rüyada askerden saklanmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada askerden saklanmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada askerden saklanmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşman askerlerinden saklanmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına tabir olunur.

Rüyada korkarak saklanmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulur.

Rüyada birinden saklanmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada mağarada saklanmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalet eder.

Rüyada birinden saklanmak kaçmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet eder.

Rüyada bir eve saklanmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada polisten saklandığını görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments