Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisten saklandığını görmek

Rüyada polisten saklandığını görmek

Rüyada polisten saklandığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, daima ona hürmet göstereceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, afiyette olacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalettir.

Rüyada polisten saklandığını gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Rüyada polislerden saklanmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işaret eder.

Rüyada polisten saklandığını görmek işlerinin kapanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada polisten saklanmak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına alamet eder.

Rüyada ağaca saklanmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ormanda saklanmak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada odaya saklanmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına alamet eder.

Rüyada toprağın altına saklanmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments