Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize girip ıslanmamak

Rüyada denize girip ıslanmamak

Rüyada denize girip ıslanmamak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada denize girip ıslanmamak gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada denizde ıslanmamak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize girip ıslanmamak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, sevineceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde yüzmek ve ıslanmamak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada denizde ayaklarını ıslatmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi ıslatmak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada altını ıslatmış bebek görmek kendini yiyip bitireceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına yorulur.

Rüyada kendini ıslanmış görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslanmış ekmek görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments