Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde ıslanmamak

Rüyada denizde ıslanmamak

Rüyada denizde ıslanmamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde ıslanmamak gördüyseniz:

  • Kendinizi savunmanız gereken konular olabilir.

Rüyada denize girip ıslanmamak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulur.

Rüyada denizde ayaklarını ıslatmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada denizde ıslanmamak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde yüzmek ve ıslanmamak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada birilerini ıslatmak yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada yağmurdan ıslanmamak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ıstıfra etmek kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek ıslatmak yeni ilişkiler kurulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments