Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslanmış ekmek görmek

Rüyada ıslanmış ekmek görmek

Rüyada ıslanmış ekmek görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, yapılan planların alt üst olacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslanmış ekmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla karışıklık varsa, görülmeyen bir değişiklik, elde etmek istediğiniz şeylere ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada yufka ekmek ıslatmak verdiği sözleri yerine getireceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada ekmeği ıslatmak anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına delalet eder.

Rüyada ıslanmış ekmek görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ıslatılmış ekmek görmek para sıkıntısı çekeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, başka işler deneyeceğine delalettir.

Rüyada ekmek ıslatmak ne yapacağını şaşıracağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının altını ıslattığını görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada toprağı ıslatmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada halı ıslatmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, gelirinin azalacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments