Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yüzmek ve ıslanmamak

Rüyada denizde yüzmek ve ıslanmamak

Rüyada denizde yüzmek ve ıslanmamak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çekilen acıların unutulacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde yüzmek ve ıslanmamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan önemli şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada denizde yüzmek ve ıslanmamak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet eder.

Rüyada denizde ayaklarını ıslatmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize girip ıslanmamak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde ıslanmamak kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, gelirinin sürekli olacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada balıklarla dolu denizde yüzmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada kirli bir denizde yüzmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir denizde yüzmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada denize dalmak yüzmek muradın olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments