Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ıslanmış görmek

Rüyada kendini ıslanmış görmek

Rüyada kendini ıslanmış görmek günah işlemeyi terk edeceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına tabir olunur.

Rüyada kendini ıslanmış gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Rüyada saçlarını ıslatmak bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye ıslatmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek ıslatmak beklentilerin hızla gerçek olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda ıslanmamak çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada yağmurda ıslanmış birini görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuza girip ıslanmamak uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada ıslanmış para görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada altını ıslatan birini görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments