Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde ayaklarını ıslatmak

Rüyada denizde ayaklarını ıslatmak

Rüyada denizde ayaklarını ıslatmak büyük bir ortaklığa girileceğine, onun her zaman başında olacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, şansın önünün kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde ayaklarını ıslatmak gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Rüyada denizde ayaklarını ıslatmak varlık içinde yaşayacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, ardından bu kişiye açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde ıslanmamak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize girip ıslanmamak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, mevki kaybına uğrayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Rüyada denizde yüzmek ve ıslanmamak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine alamet eder.

Rüyada denize ayaklarını sokmak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize ayağını soktuğunu görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada ayağı denize sokmak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, duraklama yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada denizde ayaklarını yıkamak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments