Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşüp kurtulmak

Rüyada denize düşüp kurtulmak

Rüyada denize düşüp kurtulmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize düşüp kurtulmak gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilirsiniz.

Rüyada denize düşerken kurtulmak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada denize düşüp kurtulmak yüzünün güleceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına alamet eder.

Rüyada düşerken kurtulmak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada uçak düşmesinden kurtulmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak zahmete ve çileye düşeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments