Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına işarettir.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Ev kiralama, kiracı ya da ev arkadaşı bulma, ev alım satımı, dekorasyonu ya da tadilatı türünde gelişmelerle veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşabilirsiniz.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak duyduğu endişenin iki kat artacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, atılım yapacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak yeni fırsatlar sunulacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten kurtulmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments