Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak düşmesinden kurtulmak

Rüyada uçak düşmesinden kurtulmak

Rüyada uçak düşmesinden kurtulmak başarılarının bir ömür süreceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçak düşmesinden kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olması gerektiğinden fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşen uçaktan kurtulmak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada uçak düşmesinden kurtulmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada uçak kazasından kurtulmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına delalet eder.

Rüyada uçaktan kurtulmak yarınlarına inanacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, yolunda devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada esir düşüp kurtulmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments