Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşmek kurtulmak

Rüyada denize düşmek kurtulmak

Rüyada denize düşmek kurtulmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bir bebek sahibi olunacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize düşmek kurtulmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada denize düşmek kurtulmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, alım gücünün artacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret eder.

Rüyada denize düşmek ve kurtulmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize düşmekten kurtulmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine inanılır.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, önünün açılacağına rivayet eder.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak hem geleceğinin güzel olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, iş hayatında rahat edileceğine yorulur.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmekten kurtulmak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments