Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmekten kurtulmak

Rüyada düşmekten kurtulmak

Rüyada düşmekten kurtulmak sorunlarından arınacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, daha rahat para kazanacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak veya tam tersi belli bir pozisyondan kurtulmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çektiği zorlukların biteceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize düşmek ve kurtulmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak hayallerinin peşinden gideceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmekten son anda kurtulmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bedeninin de iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşmekten kurtulmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada denize düşmekten kurtulmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sosyal konumunun değişeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments