Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşmek ve kurtulmak

Rüyada denize düşmek ve kurtulmak

Rüyada denize düşmek ve kurtulmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize düşmek ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Rüyada denize düşmek kurtulmak çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize düşmekten kurtulmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize düşmek ve kurtulmak bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada çatıdan düşmekten son anda kurtulmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet eder.

Rüyada çukura düşmekten kurtulmak çok başarılı olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine delalet eder.

Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments