Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize çiş yapmak

Rüyada denize çiş yapmak

Rüyada denize çiş yapmak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına yorulur.

Rüyada denize çiş yapmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı iyileştirmenizi sağlayacak anlaşmalar yapmalısınız.

Rüyada denize çiş yapmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eline çiş yapmak duraklama yaşanacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Rüyada leğene çiş yapmak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada odaya çiş yapmak bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, işlerinin bozulacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada evde çiş yapmak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çokça çiş yapmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada ayakta çiş yapmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, gelirinin daimi olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dışarı çiş yapmak en zor zamanda yalnız kalacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments